Oriol Tarrason

Actor, director, dramaturg i membre de les Antonietes. 

Llicenciat en Art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona.

En el món de la direcció teatral, funda la companyia Cecilia Bonn amb qui du a terme els espectacles “El punxó siamès” i “Sota l’escorça” com a autor i director. I posteriorment assumeix el rol de director artístic de Les Antonietes, dirigint des de llavors els següents espectacles:

 “El mal de la Joventut” de Ferdinand Bruckner; “Molt soroll per res” de W. Shakespeare, “Stockmann” de Henrik Ibsen; “Vània” d’Anton Txèkhov, “Shake-Spirit” de creació col·lectiva; “Somni americà” d’Oriol Tarrasón; “Un tramvia anomenat desig” de Tennessee Williams; “Mambo” d’Oriol Tarrasón, “Othello” de W. Shakespeare , “Un dia Qualsevol” d’Oriol Tarrasón i "Kiss Me Love" d'Oriol Tarrasón. 

També ha dirigit per focus l’espectacle Mares que s’ha pogut veure al Teatre Condal. 

Treballa com a actor en diversos espectacles de la cartellera de Barcelona: “Nora” sota la direcció de Raimon Molins i estrenada al Teatre Atrium; “J.R.S.” de O. Egea sota la direcció de Manel Dueso i estrenada al Teatre Romea; “Romeu i Julieta” de W. Shakespeare dirigit per Josep Maria Mestres i estrenada al Teatre Lliure; “Ran del Camí” d’A. Txèkhov dirigida de Joan Castells al Teatre Nacional de Catalunya; “L’Estiueig” de C. Goldoni dirigida per Sergi Belbel al Teatre Nacional de Catalunya; “Pluja Seca” de J. Cabré dirigida per Joan Castells al Teatre Nacional de Catalunya;·” A la jungla de la ciutat” de B. Brecht dirigida per Ricard Salvat i estrenada al Mercat de les Flors. 

També treballa com a actor per a la televisió en la qual protagonitza vàries sèries com la reconeguda “Los misterios de Laura” a TVE1 o “Tornarem” a TV3, guanyadora del Premi Gaudí a la millor Tv·movie.