Eduard Arderiu

Llicenciat en Sociologia a la Universitat de Barcelona (1997) i Postgrau en Direcció i gestió d’Institucions, Empreses i Plataformes Culturals a la Universitat Pompeu Fabra (2009). Combina les tasques de consultor en polítiques públiques i desenvolupament de projectes amb la gestió i producció cultural. 

Com a productor s’ha encarregat dels projectes Passejades Musicals i Cicle de Vespres Musicals a la Baga de promoció de la música de cambra i revalorització del patrimoni arquitectònic a La Cerdanya, ha estat responsable de producció de diferents espectacles d’arts escèniques, musicals i audiovisuals. També ha col·laborat en la producció de vàries edicions de la Setmana del Llibre en Català i les Festes de Gràcia. 

Com a consultor treballa per diverses administracions en la planificació estratègica, l’avaluació i el disseny de programes o projectes públics de cultura. Entre altres ha treballat per la Gerència de Biblioteques i el Centre de Recursos Culturals de la Diputació de Barcelona i diversos ajuntaments com el de Tona, Sant Climent del Llobregat o Alella, però sobretot per l’Institut de Cultura de Barcelona. Actualment, és el coordinador del programa Cultura Viva de l’ICUB.

 Col·labora amb Les Antonietes des del 2014, donant suport a la gestió de l’empresa i a l’organització d’activitats paral·leles de creació de públics.