Annabel Castan

Actriu i membre de Les Antonietes. 

Diplomada en Art Dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona.

 Al 2007 crea la companyia Les Antonietes i participa com a actriu i productora en tots els muntatges. 

“Magnòlies negres” sota la direcció d’Oriol Tarrasón; “L’aigua” a partir de l’obra de Jesús Moncada dirigida per Xicu Masó i estrenada al Teatre Alegria de Terrassa, participa al Festival de Temporada Alta i fa temporada a la Sala Muntaner de Barcelona; “El Mal de la Joventut”, “Molt soroll per res”, “Stockmann”, “Un tramvia anomenat desig” dirigits per Oriol Tarrasón i estrenats a la Sala Muntaner. “Vània” estrenat a l’Espai Lliure del Teatre Lliure de Montjuïc i dirigit per Oriol Tarrasón; “Shake-Spirit”, espectacle clausura de l’XI Festival Shakespeare de Barcelona dirigit per Oriol Tarrasón; “Mambo”, dirigit per Oriol Tarrasón i estrenat al Teatre Maldà de Barcelona; “Othello” dirigit per Oriol Tarrasón i estrenada al l’Escenari Joan Brossa i “Un dia Qualsevol” dirigida per O. Tarrasón i estrenada a la Sala Villarroel dins del programa del Festival Grec 2019. 

Combina el treball amb la companyia amb altres muntatges teatrals com: “Fòssil” i “Fuck-in-progres”, espectacles de dansa dirigits per Jordi Cortés; “Doble contra senzill” de Maria Barbal dirigida per Miquel Górriz; “Mequinensa” de Jesús Moncada sota la direcció de Xicu Masó i estrenatal Teatre Nacional de Catalunya. “Pedra de Tartera” de Maria Barbal dirigida per Lourdes Barba al Teatre Nacional de Catalunya; “Aquí” escrita i dirigida per Queralt Riera i estrenada a la Sala Atrium i “Amor mor” també de Queralt Riera i estrenada a l’Escenari Joan Brossa.

 Ha ampliat els seus estudis teatrals a Londres a The Actors Center, a París amb Enrique Pardo i a Barcelona amb Neil Labute, Anne Dennis i la companyia Los Corderos. 

Segueix la seva formació de dansa clàssica i contemporània a l’Escola Àrea de Barcelona i participa en cursos de dansa que imparteixen ballarins com Jordi Cortés, Mercè Boronat i Sol Picó.