Vania

Després de l’excel·lent rebuda del seu anterior muntatge “Stockmann”, Les Antonietes ens proposen un acostament a l’oncle Vània. On entre odis, amors, gelosies i frustracions, sis personatges es debaten per comprendre què hi han vingut a fer en aquesta vida a part de beure vodka i escalfar el samovar.


 “Tot sovint se’m critica que només escrigui sobre fets mediocres, i que no representi herois positius. Duem un vida provinciana, les nostres ciutats empobreixen i el nostre poble està exhaust. Tots, mentre som joves, cantem com pardals sobre munts de fem; als quaranta anys ja som vells i comencem a pensar en la mort. Quina mena d’herois som? Només vull explicar a la gent, amb total honradesa: mireu com n’és d’avorrida i d’apagada la vostra vida. Que les persones ho entenguin, això és el que més importa; si així ho fan, segurament inventaran una vida diferent i millor. L’home millorarà quan ho hagi entès.”                                                        

Anton P. TxèkhovDirecció: Oriol Tarrasón. Intèrprets: Bernat Quintana, Pep Ambròs, Annabel Castan, Mireia Illamola, Arnau Puig. Escenografia i atrezzo: Les Antonietes.  Iluminació: Iñaqui Garzón.

Una producció de LES ANTONIETES TEATRE.