Shake-Spirit


Impromptu sobre Shakespeare

 

Les Antonietes, us presentem l’espectacle “SHAKE-SPIRIT”. Un espectacle de creació multidisciplinar que neix d’un workshop de quatre dies gràcies  al qual, en  col·laboració d’una gran quantitat d'artistes de diferents disciplines (ballarins, músics, actors, cantants, pintors) posarem en comú la nostra personal visió de l’univers Shakespearià. “SHAKE-SPIRIT” és una mena de tribut o homenatge a un autor imprescindible per comprendre la historia de l’home i del teatre. Amb aquest workshop-espectacle volem establir un lligam entre les diverses corrents artístiques tot partint de la poètica del més gran dramaturg de tots els temps amb la finalitat de  compartir amb l'espectador el resultat, en aquesta funció única i irrepetible.

Amb aquest espectacle pretenem construir, juntament amb l'espectador, un muntatge festiu, màgic i  gairebé improvisat i recuperar el caràcter efímer que té tota acció artística i construir conjuntament amb el Festival Shakespeare un vincle amb les diferents manifestacions culturals de la nostra ciutat.

 


PARTICIPANTS DEL WORKSHOP:


Fàtima Campos, David Ortega, Moisès, Isabel Velasco, Vanessa Segura, Oriol Mula-Forné, Joan Gastó, Iñaki Garz, Marc Sans, Aldara Ojeda, Rosa Cadafalch, Clàudia Solwat, Jorge Albuerne, José Luís Redondo, Mariona Castells, Laia Minguillon, Natàlia D'annuncio, Roger Julià, Albert Pons, David Tarrasón, Júlia Bertran, Ariadna Castedo, Oriol Tarrasón, Mireia Illamola, Annabel Castan i la Col.laboració de l’artista plàstic Joaquín Jara i el pintor Víctor Toledo.